Rada praznuje z vami Kraljica slaščic Več Sladki okusi preteklosti Ohranjamo tradicijo Več Za izbrano sladkanje Ubrani okusi Več

Ubrani okusi

Za vaš sladki svet

Conditus je podjetje s tradicijo, ki že od Leta 2009 proizvaja najboljše Blejske Kremšnite in mnogo drugih odličnih Sladic!

 

Kraljica slaščic
Rada praznuje z vami

Izvirna blejska kremšnita je že več kot pol stoletja simbol blejske kulinarike. Po izvirnem receptu jo v slaščičarski delavnici Conditus skrbno pripravljamo še danes.

Preberi več

Iz naše kulinarične zakladnice

Ohranjamo tradicijo

Gibanica je slovenska kulinarična specialiteta, ki preseneti z izjemno bogatim razponom vonjev in okusov, združenih v harmonijo sočnosti, nežnosti in polnosti.

Preberi več

Babičin štrudelj

Obudi sladke spomine

Zavitek, kot so ga pripravljale naše babice in prababice, ohranja spomin na kulinarično dediščino, ki jo s ponosom negujemo tudi v današnjem času.

Preberi več

Narava in kakovost na 1. mestu

Iz najboljših naravnih sestavin
Naš sladki svet ustvarjalnosti temelji na tradiciji, iskrenosti in naravnih sestavinah, ki pričarajo edinstveno doživetje izbranih okusov. Brez kompromisov prisegamo na najvišjo kakovost in svežino ter domačo proizvodnjo.

Izvirna blejska kremšnita

Iz najboljših naravnih sestavin
Izvirna blejska kremšnita je že več kot pol stoletja simbol blejske kulinarike. Po tradicionalnem receptu jo skrbno pripravljamo v slaščičarski delavnici Conditus še danes.

Vabljeni v našo kavarno na pokušino

Z veseljem vas pričakujemo