side-area-logo

Sladka ponudba

Za vaš sladki svet

Slaščice s karakterjem

Conditusove slaščice niso nikoli vsakdanje, a vselej obogatijo okus vsakdana. Imajo poseben značaj, ki ga oblikujemo z rokami – skrbno in z občutkom. Vse dobre lastnosti izvirajo iz želje po ustvarjanju vrhunskih izdelkov, navdahnjene s tradicijo. Izdelane po izvirnih receptih, ki se prenašajo iz roda v rod, predstavljajo živo dediščino, s katero še danes pričaramo zadovoljen nasmeh na obrazu. Ker je užitek, ko z žličko za žličko odkrivate skrivnosti sladkega življenja, nepozaben.

Edinstvena in vedno sveža

Izvirna blejska poslastica

Blejska kremšnita

Kraljica slaščic
Rada praznuje z vami
Izvirna blejska kremšnita je že več kot pol stoletja simbol blejske kulinarike. Po izvirnem receptu jo v slaščičarski delavnici Conditus skrbno pripravljamo še danes. Tradicionalni postopki , naravne sestavine in vselej sveža priprava dajejo rahlemu kremastemu posladku neminljivo čarobnost, ki zapelje vsakega sladokusca. Enostavno se ji ni mogoče upreti.

Blejski Condi s čokolado

Čokoladna strast
Za ljubitelje čokoladnih okusov
Prisluhnili smo željam ljubiteljev blejske kremšnite in njen značaj tankočutno oplemenitili z novim okusom. Ustvarili smo Condi, strastno kremno rezino z vsemi dobrimi lastnostmi kremšnite in dodatkom čokolade. Izdelujemo ga po preizkušenem tradicionalnem receptu iz naravnih sestavin. Dodana čokolada daje blagemu kremastemu posladku edinstven okus, ki navduši ljubitelje čokoladnih slaščic, še posebej najmlajše.

Obudi sladke spomine

Babičin štrudelj

Jabolčni štrudelj

Nostalgija užitka
Prikliče sladke spomine
Zavitek, kot so ga pripravljale naše babice in prababice, ohranja spomin na kulinarično dediščino, ki jo s ponosom negujemo tudi v današnjem času. Za imenom Babičin štrudelj se tako skrivajo sveže krhko testo, sočna naribana jabolka, dišeči cimet in velika žlica skrbnosti, ki doda zavitku nepogrešljiv domač okus.

Skutin štrudelj

Naravnost z mlečne ceste
Za vaš sladki svet
Za ljubitelje mlečnih okusov v naši slaščičarski delavnici zadiši tudi po domačem skutinem štrudlju, ki ga pripravljamo ročno, iz kakovostnih naravnih sestavin, brez dodanih nadomestkov in konzervansov. Sveža skuta razvaja s polnim mlečnim okusov, krhko testo pa poskrbi za ravno pravo mero hrustljavosti.

Ohranjamo sladko tradicijo

Gibanica
Bogastvo mikavnih okusov
Iz naše kulinarične zakladnice
Gibanica je slovenska kulinarična specialiteta, ki preseneti z izjemno bogatim razponom vonjev in okusov, združenih v harmonijo sočnosti, nežnosti in polnosti. Tradicionalne sestavine in lasten način priprave pripevajo k edinstvenemu videzu rezine, ki smo ji v slaščičarski delavnici Conditus dodali ščepec sodobnega pridiha.

Za izbrano sladkanje

Šamrola
Ubrani okusi
Za vaš sladki svet
Svoj prostor so v našem svetu sladkega ustvarjanja in pečenja našle tudi priljubljene šamrole. Enostavna sladica, ki zna sladokusce oviti okoli prsta in ponuditi čudovito svežo izkušnjo sladkanja. Srajčko iz krhkega testa zapolnimo z okusi po želji in tako pustimo vaši domišljiji prosto pot.