Babičin jabolčni štrudelj
Recepti naših babic so dediščina, ki jo s ponosom ohranjamo še danes. Babičin jabolčni štrudelj razvaja s svežim krhkim testom, sočnimi naribanimi jabolki, dišečim cimetom in veliko žlico skrbnosti, ki doda zavitku nepogrešljiv domač okus.
-
Sestavine narezana jabolka (55 %), pšenična moka, sladkor, maslo, naoljene rozine (rozine, rafinirano sončnično olje), krušne drobtine (pšenična polbela in bela moka, voda, kvas, jedilna sol, sojina moka, emulgator tartratni mono- in diacetilestri mono- in digliceridov maščobnih kislin, aksorbinska kislina),sladkor v prahu (sladkor, pšenični škrob, koruzni škrob), cimet, vanilin sladkor (sladkor, etil vanilin), rafinirano sončnično olje, jedilna sol, rum.
Izdelek lahko vsebuje sledove arašidov in drugih oreščkov, sezama in soje.
Neto količina: 160 g