side-area-logo

Predani sladkostim življenja

Z ljubeznijo do dela

SLADKE ZGODBE ZA LEPŠI SVET

V podjetju Conditus izdelujemo vrhunske slaščice, ki ljudem polepšajo tako vsakdan kot izbrane trenutke življenja. Naš svet ustvarjalnosti temelji na tradiciji, iskrenosti in naravnih sestavinah, ki pričarajo edinstveno doživetje izbranih okusov. Brez kompromisov prisegamo na najvišjo kakovost in svežino ter domačo proizvodnjo, kjer z rokami in srcem oblikujemo tradicionalne in nove slaščice tudi za najbolj zahtevne sladokusce.

Tri skrivnosti

SLADKEGA USPEHA

Odličnost

Kakovost na prvem mestu

Slaščice izdelujemo po tradicionalnih postopkih iz vrhunskih naravnih sestavin.

Svežina

VSAK DAN SVEŽE SLADKANJE

Slaščice izdelujemo sproti, vsak dan, da zagotovimo popolno svežino okusa.

Spretnost

ROČNO NEGOVANJE TRADICIJE

Slaščice izdelujemo ročno, z dolgoletnimi izkušnjami, ki prihajajo iz srca.

Harmonija želja

PESTROST OKUSOV

Sladek izbor naših slaščic zadovolji vsako željo po spoznavanju in uživanju v tradicionalnih okusih bogate slovenske kulinarike. Ponudbo najbolj zaželenih in priljubljenih dobrot širimo z novimi idejami, ki odpirajo vrata v svet domišljije in sladkih pričakovanj novih okusov.

  • team image
  • team image
  • team image
  • team image
  • team image
  • team image

Ekipni duh

Zaposleni z užitkom

Sodelovanje je temelj našega ustvarjalnega dela. V sproščenem vzdušju naše delavnice izdelujejo slaščice strokovno usposobljeni, izkušeni in predani slaščičarji. Blejsko kremšnito spoštljivo izdelujemo po izvirnem receptu iz najboljših naravnih sestavin, ki jih vedno znova preverjamo, da zagotavljamo vrhunsko kakovost in svežino.

Z močno ekipo in timskim duhom gradimo odprte in iskrene medsebojne odnose, ki se odražajo v načinu dela in razmišljanja vseh zaposlenih v podjetju Conditus.

Sladke pohvale
Zaposleni z užitkomPestrost okusovSodelavci naše največje bogastvoZa dobre delovne odnoseNarejeno z ljubeznijoNajboljše sestavine in sodelavciVsak dan okronamo kraljico slaščicTudi rana ura nasmejanaDobro zaradi pozitivne energijeUživanje v deluZ dobro voljo že zaranaConditusove so posebneZa zdravo sladkanjeLjubezen gre skozi želodecConditusov sladki svetPrijazna beseda in dobra voljaIzjemen sladki kolektiv
Sodelovanje je temelj našega ustvarjalnega dela. V sproščenem vzdušju naše delavnice izdelujejo slaščice strokovno usposobljeni, izkušeni in predani slaščičarji. Blejsko kremšnito spoštljivo izdelujemo po izvirnem receptu iz najboljših naravnih sestavin, ki jih vedno znova preverjamo, da zagotavljamo vrhunsko kakovost in svežino. Z močno ekipo in timskim duhom gradimo odprte in iskrene medsebojne odnose, ki se odražajo v načinu dela in razmišljanja vseh zaposlenih v podjetju Conditus.
Zaposleni z užitkom
Ema Pogačar, direktorica
Sladek izbor naših slaščic zadovolji vsako željo po spoznavanju in uživanju v tradicionalnih okusih bogate slovenske kulinarike. Ponudbo najbolj zaželenih in priljubljenih dobrot širimo z novimi idejami, ki odpirajo vrata v svet domišljije in sladkih pričakovanj novih okusov.
Pestrost okusov
Betka Vahtar, vodja slaščičarske delavnice
Glavno bogastvo naše družbe so naši sodelavci. Pri nas vedno velja – kjer je volja, je tudi pot. Ljubiteljem sladkega privoščimo le najboljše. Trudimo se graditi korektne in odprte donose z zaposlenimi in s poslovnimi partnerji.
Sodelavci naše največje bogastvo
Ema Pogačar, direktorica
Prisegam na dobre delovne odnose med zaposlenimi, natančnost in ažurno poslovanje ter poštenost.
Za dobre delovne odnose
Sergeja Oman, pomočnica direktorice
Slaščice, ki so narejene z ljubeznijo, imajo prav poseben okus. Slednje velja za dobrote iz naše slaščičarske delavnice.
Narejeno z ljubeznijo
Betka Vahtar, vodja slaščičarske delavnice
Kjer si najboljše sestavine in dobri ljudje podajajo roke lahko nastajajo slastne blejske kremšnite!
Najboljše sestavine in sodelavci
Danica Toman, vodja izmene
Z ljubeznijo do slaščic se rodiš, odličnemu receptu privoščiš najboljše sestavine, dodaš ščepec dobre volje. Tako v Conditusu vsak dan okronamo kraljico slovenskih slaščic, blejsko kremšnito.
Vsak dan okronamo kraljico slaščic
Minka Korošec, slaščičarka
Če življenje posvetiš slaščičarstvu, tudi zjutraj ob treh nasmejan poprimeš za delo!
Tudi rana ura nasmejana
Marina Babić, slaščičarska pomočnica
Za odlične slaščice niso dovolj le dobre sestavine. Conditusov štrudelj je tako dober, ker ga pripravljamo z zvrhano mero pozitivne energije. Z njim vas želimo razveseliti, kot je to počela vaša babica.
Dobro zaradi pozitivne energije
Janka Kleindinst, vodja dopolnilnega programa
Nikoli si nisem predstavljala, da se lahko na delovnem mestu tako počutiš. Delaš in uživaš - od četrte ure zjutraj...
Uživanje v delu
Renata Kozole, slaščičarka
Zjutraj hitro se zbudim, da v službo odhitim, da kremšnite naredim in stranke s tem razveselim. Med delom pa s sodelavci malo počvekam, da z dobro voljo zaključim delovni dan.::::))))
Z dobro voljo že zarana
Urša Podgornik, slaščičarka
Pri ustvarjanju Conditusivovih kremšnit dodamo tudi prgišče sebe. Prav zato so nekaj posebnega. Veselja ob zavedanju, da bo nekdo užival ob rezultatih tvojega dela, ni mogoče opisati z besedami.
Conditusove so posebne
Karin Brežan, slaščičarka
V Conditusu si vsak dan z enako vnemo in odgovornostjo prizadevamo, da sladkanje postane zdravo in nepozabno doživetje.
Za zdravo sladkanje
Rok Dolžan, vodja prodaje
Ljubezen gre skozi želodec - še posebej pri tistih, ki smo sladkosnedi.
Ljubezen gre skozi želodec
Miro Hrovat, voznik - prodajalec
Rad imam svoje delo in odlične sodelavce. Conditus je res sladki svet. Tudi zame.
Conditusov sladki svet
Alen Redžić, vzdrževalec
V Conditusu je cenjeno delo in prispevek vsakogar. Verjetno se zato med seboj spoštujemo tudi sodelavci. Prijazna beseda in dobra volja res delata čudeže!
Prijazna beseda in dobra volja
Zvonka Rustja, gospodinja
Conditus se ponaša s kakovostnimi izdelki in izjemnim kolektivom. Vesel sem, da imam priložnost v takem podjetju opravljati delo v prodaji.
Izjemen sladki kolektiv
Andrej Klinar, prodaja